За Нас

rocketL
Книготека е првата македонска дигитална книжарница за продажба на електронски книги каде на едно место може да се најдат изданијата на голем број македонски издавачки куќи. Нашата основна мисија е да ја доближиме книгата до читателот на брз и едноставен начин воведувајќи го во новиот свет на модерното читање. Читателите можат да ги купуваат и читаат книгите преку своите мобилни уреди во било кое време, каде и да се наоѓаат во светот.

Изданија

Издавачи

Прилагодете го читањето на вашите потреби

Предности на електронските книги

Пристапот до електронските книги се мери во секунди, а не во часови и денови.
Електронските книги се еко-френдли бидејќи не се уништуваат шумите за производство на хартија како кај печатените книги.
E-книгите се поевтини од печатените книги.
Е-книгите не зафаќаат простор во домовите.
Еден мобилен уред може да собере илјадници книги.
Е-книгите се лесно преносливи. Можете да ја понесете целата библотека што ја поседувате со стоици книги без да се грижите за нивната тежина.
Е-книгите можат да содржат аудио записи, видео содржини, како и линкови до други веб артикли.

Контактирајте не

 

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Attack on Titan (Dub) Episode 17

AnimeDao JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 31

anime online That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

watch anime free Attack on Titan Final Season (Dub)

AnimeDao The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat